SOFT moment og kunstnersamtale søndag 06.november klokken 14!

Norske tekstilkunstnere (NTK) og Buskerud Kunstsenter har gleden av å ønske velkommen til SOFT moments og kunstnersamtale søndag 6. november kl 14.00. Årets andre SOFT moments finner sted på Buskerud Kunstsenter i Drammen og vil dreie seg om det nyopprettede kunstneroppholdet på Søndre Green gård. Det vil være en samtale med de fire kunstnerne som deltok på det nylig avsluttede Kunstneropphold 2016. De fire kunstnerne er: Maia Birkeland (N), Kristin Sæterdal (N), Christina René (DK) og Hrafnhildur Hallldorsdottir (IS). Innehaver av Søndre Green gård og selv tekstilkunster, Kristin Lindberg, vil også delta på samtalen som modereres av Lise Bjørne Linnert, styreleder i NTK.

SOFT moments er et prosjekt initiert av Norske tekstilkunstnere (NTK). Prosjektet er et ledd i å synliggjøre og styrke NTK som en landsdekkende organisasjon gjennom å belyse, tematisere eller problematisere tekstilkunst på ulike måter og på ulike steder. Det kan være lokale kunstneres prosjekter og skal kunne foregå på mange arenaer, ikke bare kunstarenaen. Dette er rammen for prosjektet.

skjermbilde-2016-10-31-kl-13-58-31

Kunstneroppholdet er for kunstnere som arbeider relatert til tekstil. NTK ønsker med oppholdet å skape en arena for fordypning og konsentrasjon, bidra til utvikling og synliggjøring av tekstilkunst og fremme kontakt mellom kunstnere med ulik tilnærming til tekstilfeltet. Det første oppholdet ble avviklet i august i år med en åpen dag ved gården der lokalbefolkningen og tilreisende fikk en unik mulighet til å møte kunstnerne i egne arbeidsrom og i samtaler.

Velkommen til SOFT moments og kunstnersamtale på Buskerud Kunstsenter, søndag 6. november kl 14.00!

softmoments

Personvern og cookies