Skillz! Tegnekonkurranse

I samarbeid med Bizzy inviterer Buskerud Kunstsenter til tegnekonkurranse for unge mellom 13 og 21 år.
Hvem har de beste skillsa med blyanten?

Temaet for konkurransen er hverdag. Mens vi tegner sitter vi inni utstillingen til Susanna Kajermo Törner, som består av store, detaljerte blyanttegninger. Törner skildrer ofte hverdagslige situasjoner, gjerne med en morsom eller surrealistisk undertone, i tegningene sine. Hverdag kan vært fint, kjedelig, stressende, spennende – hva betyr det for deg?

Er du interessert i kunst, kultur, tegning eller tegneserier? Eller har du bare lyst til å henge et sted og skape ting sammen med andre folk som også vil uttrykke seg? Da er dette kvelden for deg! Arrangementet er for alle, og du trenger ingen forkunnskaper eller utstyr for å være med. Vi stiller med tegneutstyr, musikk og digg!

Vinneren får så klart premie! Vi gir bort skulpturen «Grafitti» av kunstneren Stein Nerland og tegningen får henge på Buskerud Kunstsenter til 23. september. Vinneren avdekkes på Facebooken til Bizzy og Buskerud Kunstsenter 14. september.

 

Om Buskerud Kunstsenter og Bizzy:

Buskerud Kunstsenter er et senter for samtidskunst, og vi viser utstillinger med alt fra maleri og tegning til fotografi og installasjon. I tillegg arrangerer vi kvelder med foredrag, der du kan lære mer om samtidskunst, og kunstnersamtaler, der du kan møte kunstnere og høre hvordan de jobber – og masse annet.
Vil du vite mer? Følg oss på Facebook og Insta!

Bizzy er appen for deg mellom 13-21 i Buskerud, som har lyst til å vite hva slags eventer som finnes: Konserter, litteratur, sport, teater, dans, film, kunst/museum osv. Er du riktig heldig kan det også hende at det er rabatt til et event du vil dra på – eller gratis!

 

Personvern og cookies