KUNSTGEIST=Foredrag om kunst og politikk 28.mai

Tid: 28. mai klokken 18:00

Sted: Buskerud Kunstsenter

Kan man fordre samfunnsendring gjennom kunst? Før Kari J. Brandtzæg ble ansatt som kurator ved Munchmuseet høsten 2015 kuraterte hun utstillingen «Krigens skygge. Politisk kunst i Norge 1914-2014» på Kunstnernes Hus. I foredraget vil hun belyse hvilken betydning krig og opprør har hatt for kunstnerrollen og for den sosialt engasjerte kunsten før og nå.

Om KUNSTGEIST: Med åtte årlige utstillinger i galleriet og ulike kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt. Gjennom KUNSTGEIST inviteres publikum til en rekke kunstfaglige kveldsarrangementer, som kan inspirere, gi faglig påfyll og være en sosial møteplass. Vårens program inneholder kunstnersamtaler med kunstnere tilknyttet Buskerud og en foredragsrekke der du kan lære mer om samtidskunst. Alle arrangementene er gratis og åpne for alle.

KUNSTGEIST arrangeres i samarbeid med Buskerud Bildene Kunstnere, og mottar støtte fra Drammen kommune, Norske Kunsthåndverkere og Fritt Ord.

Arrangement på facebook

© Per Kleiva
Personvern og cookies