KUNSTGEIST = Samtale mellom Hilde Honerud og Susanne Østby Sæther 23.10.2018

Tid: 23. oktober klokken 18

Sted: Buskerud Kunstsenter

Nysgjerrig på årets fylkeskunstner i Buskerud, Hilde Honerud? Hør Hilde Honerud og kurator for fotografi og nye medier på Henie Onstad Kunstsenter, Susanne Østby Sæther, samtale om arbeid, kunst og fotografi.

Hilde Honerud knytter det funderende, politiske og ordinære sammen til en fortelling i sine arbeid. Hun er opptatt av forholdet mellom form og innhold, rommet mellom det som er synlig og det som blir fortalt.

Hilde Honerud er utdannet billedkunstner fra Kunstakademiet ved Kunsthøyskolen i Oslo, og Napier University i Edinburgh. Hun har de senere årene stått bak en rekke utstillinger, seminarer og publikasjoner. I 2018 er hun fylkeskunstner i Buskerud, og har i tillegg til utstillingen på RAKE visningsrom jobbet med Kongsberg Jazzfestival og Kunstmuseet Nord-Trøndelag.

     

Om KUNSTGEIST: Med åtte årlige utstillinger i galleriet og ulike kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt, og denne høsten lanserer vi arrangementsserien KUNSTGEIST i samarbeid med Buskerud Bildende Kunstnere. Gjennom KUNSTGEIST inviteres publikum til en rekke kunstfaglige kveldsarrangementer, som kan inspirere, gi faglig påfyll og være en sosial møteplass. Høstens program inneholder kunstnersamtaler med kunstnere tilknyttet Buskerud og en foredragsrekke der du kan lære mer om samtidskunst. Alle arrangementene er gratis og åpne for alle.

Arrangement på Facebook

Personvern og cookies