KUNSTGEIST = Kunstnersamtale med Tyra Tingleff og Yola Maria Tsolis

Tid: 27. mai, kl. 18:00 – utsatt til høsten 2020.

Sted: Buskerud Kunstsenter

De abstrakte maleriene til Tyra Tingleff har blitt lagt merke til på den nasjonale og den internasjonale kunstscenen. Tingleff bygger opp maleriene sine lag på lag, og utforsker teknikker som drypping, spraying og skrubbing. De tilsynelatende glatte overflatene rommer et mangfold av referansepunkter. Tyra Tingleff (f. 1984 i Hønefoss) bor og arbeider i Berlin. Hun har bachelorgrad fra Kunsthøgskolen i Bergen og mastergrad fra Royal College of Art (London).

 

Om KUNSTGEIST: Med åtte årlige utstillinger i galleriet og ulike kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt. Gjennom arrangementsserien KUNSTGEIST inviteres publikum til en rekke kunstfaglige kveldsarrangementer, som kan inspirere, gi faglig påfyll og være en sosial møteplass. Vårens program inneholder en filmvisning, to kunstnersamtaler og tre foredrag om samtidskunst. KUNSTGEIST er utviklet i samarbeid med Buskerud Bildende Kunstnere. Alle arrangementene er gratis og åpne for alle.

KUNSTGEIST arrangeres i samarbeid med Buskerud Bildene Kunstnere, og mottar støtte fra Buskerud Fylkeskommune og Fritt Ord.

Personvern og cookies