KUNSTGEIST = Kunstnersamtale med Kjersti Vetterstad og Yola Maria Tsolis 17.10.19

Tid: 17. oktober klokken 18:00
Sted: Buskerud Kunstsenter

Kjersti Vetterstad utforsker blant annet forholdet mellom menneske og natur, og spørsmål knyttet til identitet og fremmedgjøring. Hun arbeider i et bredt spekter av medier, som performance, installasjon, video, lyd, foto og film. Arbeidene hennes har de siste årene dreid seg rundt spørsmål vedrørende idéer om naturen og menneskets plass i den. Er naturen et sted? Er vi noe annet enn natur? Hvordan ville verden sett ut om vi hadde tatt ikke-menneskelige eksistenser på alvor? Vetterstad er født og bor i Drammen.

 

Om KUNSTGEIST: Med åtte årlige utstillinger i galleriet og ulike kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt. Gjennom KUNSTGEIST inviteres publikum til en rekke kunstfaglige kveldsarrangementer, som kan inspirere, gi faglig påfyll og være en sosial møteplass. Høstens program inneholder kunstnersamtaler med kunstnere tilknyttet Buskerud og en foredragsrekke der du kan lære mer om samtidskunst. Alle arrangementene er gratis og åpne for alle.

KUNSTGEIST arrangeres i samarbeid med Buskerud Bildene Kunstnere, og mottar støtte fra Drammen kommune, Norske Kunsthåndverkere og Fritt Ord.

Personvern og cookies