KUNSTGEIST = Kunstnersamtale med Javier Barrios og Yola Tsolis


Tid: 10. september klokken 18:00
Sted: Buskerud Kunstsenter

Javier Barrios er et navn du bør merke deg innen norsk samtidskunst! Hans kunstneriske prosjekt beveger seg i landskapet mellom utopi og fakta, med inspirasjonskilder fra science-fiction, fremtidsvisjoner, teknologi, arkitektur, vitenskap og romforskning, for å nevne noe. Barrios vokste opp i Røyken, bor i Oslo og arbeider i Vestfossen. Vi gleder oss til å høre om hans spennende prosjekter! Javier Barrios (f. 1979) bor og jobber i Oslo. Han har sin utdannelse fra Kunsthøyskolen i Oslo og School of Visual Arts i New York.

 

Om KUNSTGEIST: Med åtte årlige utstillinger i galleriet og ulike kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt. Gjennom arrangementsserien KUNSTGEIST inviteres publikum til en rekke kunstfaglige kveldsarrangementer, som kan inspirere, gi faglig påfyll og være en sosial møteplass. Høstens program inneholder to kunstnersamtaler og to foredrag om samtidskunst. Alle arrangementene er gratis og åpne for alle.

KUNSTGEIST arrangeres i samarbeid med Buskerud Bildene Kunstnere, og mottar støtte fra Viken Fylkeskommune og Fritt Ord.

Personvern og cookies