KUNSTGEIST = Kunstnersamtale med AiR Green og Yola Maria Tsolis 12.9.19

Tid: 12. september klokken 18:00
Sted: Buskerud Kunstsenter

AiR Green er et kunstneropphold for kunstnere som arbeider med tekstil, og finner sted på Søndre Green gård, som ligger idyllisk plassert ved Krøderen. Under denne samtalen blir vi kjent med de fire kunstnerne som deltar på oppholdet sommeren 2019. Samtalen vil sirkle rundt kunstnernes arbeid, opplevelsen av oppholdet på gården og hva et slikt opphold kan ha å si for et kunstnerskap. Samtalen kan gi oss et innblikk i hva det vil si å arbeide som kunstner i dag. Deltakende kunstnere: Málfríður Aðalsteinsdóttir, Erika Lynne Hanson, Kushala Vora og Ya-Chu Kang.

 

Om KUNSTGEIST: Med åtte årlige utstillinger i galleriet og ulike kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt. Gjennom KUNSTGEIST inviteres publikum til en rekke kunstfaglige kveldsarrangementer, som kan inspirere, gi faglig påfyll og være en sosial møteplass. Høstens program inneholder kunstnersamtaler med kunstnere tilknyttet Buskerud og en foredragsrekke der du kan lære mer om samtidskunst. Alle arrangementene er gratis og åpne for alle.

KUNSTGEIST arrangeres i samarbeid med Buskerud Bildene Kunstnere, og mottar støtte fra Drammen kommune, Fritt Ord og Norske Kunshåndverkere.

Personvern og cookies