KUNSTGEIST = Foredrag om feministisk kunst 2.4.20

Tid: 2. april, kl. 18:00

Sted: på nett

KUNSTGEIST hjemme i stua!

I tiden fremover blir KUNSTGEIST-arrangementene våre lagt ut på nett. Første foredrag ut handler om kunst og feminisme. Dette foredraget ble også holdt i 2018, og ble svært godt mottatt, så hvis du gikk glipp av det; her er en gyllen sjanse!

Hva ligger i begrepet feministisk kunst og hvordan utforsker kunstnere dette i dag? Og hvordan har feminismen påvirket den norske kunstscenen? Dette har blitt diskutert siden 70-tallet og er fortsatt aktuelt. Kunstner og formidler Marthe Andersen vil snakke om problemstillinger knyttet til feminisme og kunst i et historisk perspektiv.

Vi deler videoen her og i Facebook-arrangementet, og den kan ses fra 2. april klokken 18:00.

Om KUNSTGEIST: Med åtte årlige utstillinger i galleriet og ulike kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt. Gjennom arrangementsserien KUNSTGEIST inviteres publikum til en rekke kunstfaglige kveldsarrangementer, som kan inspirere, gi faglig påfyll og være en sosial møteplass. Vårens program inneholder en filmvisning, to kunstnersamtaler og tre foredrag om samtidskunst. KUNSTGEIST er utviklet i samarbeid med Buskerud Bildende Kunstnere. Alle arrangementene er gratis og åpne for alle. KUNSTGEIST arrangeres i samarbeid med Buskerud Bildene Kunstnere, og mottar støtte fra Buskerud Fylkeskommune og Fritt Ord.

Personvern og cookies