KUNSTGEIST = Foredrag om feministisk kunst 27.11.2018

Tid: 27.november klokken 18:00

Sted: Buskerud Kunstsenter

Hva ligger i begrepet feministisk kunst og hvordan utforsker kunstnere dette i dag? Dette har blitt diskutert siden 70-tallet og er fortsatt aktuelt. Kunstner og formidler Marthe Andersen snakker om historie og problemstillinger innen denne tematikken.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

Mer om foredragsrekken:

Vil du lære mer om samtidskunst?
Høsten 2018 arrangerer Buskerud Kunstsenter en foredragsrekke om tematikk og begreper i samtidskunst. Gjennom fire foredrag stiller vi spørsmålene: Hva er popkunst, konseptkunst, stedspesifikk kunst og feministisk kunst? Målet er å gi deltakerne nyttige verktøy for å forstå samtidskunst. Deltakerne får innblikk i viktige retninger, begreper, sentrale verk og følger linjer bakover i kunsthistorien.

Hvem passer det for?
Kurset passer for deg som er interessert i å lære mer om samtidskunst, kunsthistorie og kunstforståelse, krever ingen forkunnskap.

Gjennomføring:
Foredragene holdes fire kvelder á 1 time gjennom oktober og november 2018, på Buskerud Kunstsenter. Alle foredragene er gratis og man kan være med på ett eller flere av foredragene. Påmelding sendes til marte@kibkunst.no.

Personvern og cookies