KUNSTGEIST = Filmvisning: Batman (1989)

Samarbeid med Drammen filmklubb
Tid: tirsdag 23. februar klokken 19:30 (filmen begynner klokken 20:00)
Sted: Buskerud Kunstsenter og Union Scene

Vårens tematikk i Drammen filmklubb er ondskap. I filmen Batman (1989) møtes estetikken og ondskapen i skjønn forening, så hva passer vel bedre enn å vise denne filmen som et samarbeid mellom KUNSTGEIST og filmklubben?

Denne klassikeren, der vi møter de kjente figurene Batman og Jokeren, er regissert av Tim Burton, og vi får møte legendariske skuespillere som Jack Nicholson, Michael Keaton og Kim Basinger. Filmen er svært estetisk i  sin stil, noe som også ga den en Oscar. Vi gleder oss til å besøke det mørke, stormannsgale, gotiske mareritt av en storby!

Oppmøte på Buskerud Kunstsenter klokken 19:30 for en miniomvisning i utstillingen til Aleksi Wildhagen.

 

//

Om KUNSTGEIST: Med åtte årlige utstillinger i galleriet og ulike kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt. Gjennom arrangementsserien KUNSTGEIST inviteres publikum til en rekke kunstfaglige kveldsarrangementer, som kan inspirere, gi faglig påfyll og være en sosial møteplass. Vårens program inneholder to kunstnersamtaler, tre foredrag om samtidskunst og en filmvisning.

KUNSTGEIST arrangeres i samarbeid med Buskerud Bildene Kunstnere, og mottar støtte fra Viken Fylkeskommune og Fritt Ord.

Personvern og cookies