KUNSTGEIST = Filmvisning: Batman (1989)

Samarbeid med Drammen filmklubb

KUNSTGEIST: Filmvisning av Batman (1989)
Tid: 19.oktober klokken 20.15 galleriomvisning // klokken 21:00 filmvisning
Sted: Buskerud Kunstsenter og Kino City

Om billetter til film: 100 kr (kjøpes i døra hos Kino City selve dagen)

I samarbeid med Drammen filmklubb inviterer vi til filmvisning av den legendariske Batman-filmen  fra 1989. Kvelden starter med en kort omvisning i utstillingen til Kristin Wexelsen Goksøyr på Buskerud Kunstsenter før filmen ruller og popkornet spretter i fanget på Kino City!

Vårens tematikk i Drammen filmklubb er ondskap. I filmen Batman (1989) møtes estetikken og ondskapen i skjønn forening, så hva passer vel bedre enn å vise denne filmen som et samarbeid mellom KUNSTGEIST og filmklubben?

Denne klassikeren, der vi møter de kjente figurene Batman og Jokeren, er regissert av Tim Burton, og vi får møte legendariske skuespillere som Jack Nicholson, Michael Keaton og Kim Basinger. Filmen er svært estetisk i sin stil, noe som også ga den en Oscar. Vi gleder oss til å besøke det mørke, stormannsgale, gotiske mareritt av en storby!

Oppmøte på Buskerud Kunstsenter klokken 20:15 for en miniomvisning i utstillingen til Kristin Wexelsen Goksøyr. Så går vi over broa til Kino City sammen etterpå.

//

Om KUNSTGEIST: Med åtte årlige utstillinger i galleriet og ulike kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt. Gjennom arrangementsserien KUNSTGEIST inviteres publikum til en rekke kunstfaglige kveldsarrangementer, som kan inspirere, gi faglig påfyll og være en sosial møteplass. Høstens program inneholder tre kunstnersamtaler, to foredrag om samtidskunst og en filmvisning.

KUNSTGEIST mottar støtte fra Viken fylkeskommune og Fritt Ord.

Personvern og cookies