Cathrine Finsrud

4.500,00 kr

Kategorier: ,

Beskrivelse

Cathrine Finsrud (f.1977) er utdannet MA fra Kunsthøyskolen i Oslo, bor i Drammen. Hun arbeider utforskende med det grafiske mediet i relasjon til natur, med stedsspesifikke uteverk hovedsakelig bygget opp av grafiske trykk på papir.

Finsrud er aktiv på den lokale kunstscenen med deltagelse i gruppeutstillinger som Novemberutstillingen, Østlandsutstillingen og Kunst rett vest, over flere år. Verkene hennes er innkjøpt av Queen Sonja Printaward og andre private samlinger.

Grafikken dere finner hos oss er monotrykk, botaniske kontakttrykk og linoleumstrykk lagvis på papir. I kunstbutikken har vi et godt utvalg av Cathrine Finsrud sin grafikk, i tillegg til plantefargede silkeskjerf og kashmirskjerf.

 

Om Kunstskjerf: Hvert skjerf har sin helt egen livshistorie. Fra silken blir forberedt, plantene blir valgt ut og til sist trykket på skjerfet i kokekaret er det mange valg som blir tatt der alle har innvirkning på det ferdige silkeskjerfet. Botanisk kontakktrykk på 100% silke er lysekte og vaskekte. (Håndvask med mildt vaskemiddel eller ullvaskprogram på 30 grader. Bruk skyllemiddel på skjerfet før stryking for å forhindre elektrisitet.)

 

Personvern og cookies