Cathrine Finsrud Stustad

Cathrine Finsrud Stustad l Naturskapt og Menneskeskapt
24.2.-17.3

Det er en glede å ønske velkommen til en kunstnerpresentasjon av Cathrine Finsrud Stustad i vår egen Kunstbutikk. Stustad viser fem monotrykk som tar utgangspunkt i stedsutvikling og historie. Arbeidene er til salg.

Cathrine Finsrud Stustad jobber med avtrykk av steder og natur. Serien «Naturskapt og Menneskeskapt» er en kunstnerisk biotop av strandlinja fra Gilhusbukta til Holmen i Drammen. Til dette prosjektet har hun valgt å bruke vannet som hovedingrediens sammen med noen av de mest markante vekstene som er tilstede langs fjorden og historien om den menneskeskapte strandlinja som har utgjort Gilhusbukta siden 1960-tallet. Gilhusbukta slik vi har kjent den, er nå inne i en ny transformasjonsprosess og i løpet av stedsutviklingsperioden vil den forvandles totalt – både over og under vann. Bukta fylles inn og etterhvert vil flere øyer etableres og beboes av mennesker og dyr. Stustad har arbeidet på området i høst og samlet elementer fra stedet som hun anvender i sine trykke-prosesser. Verkene som vises på Punktutstillingen hos oss er monotrykk, botaniske kontakttrykk og linoleumstrykk lagvis på papir.


Cathrine Finsrud Stustad (f.1977, Norge) er utdannet MA fra Kunsthøyskolen i Oslo, bor i Drammen og har sitt grafikkverksted på Konnerud. Stustad er aktiv på den lokale kunstscenen med deltagelse i gruppeutstillinger som Novemberutstillingen, Østlandsutstillingen og Kunst rett vest. Verkene hennes er innkjøpt av Queen Sonja Printaward og andre private samlinger.

 

 

 

Personvern og cookies