Bizzy 14.9.19

Hva: Yoga i en kunstutstilling!

Når: Lørdag 14. september klokken 11-12

Hvor: Buskerud Kunstsenter

Start dagen med en yogatime midt i en kunstutstilling! I samarbeid med Bizzy inviterer Buskerud Kunstsenter til en yogatime for unge mellom 13 og 21 år.

Yogaen er på begynnernivå og man trenger ingen forkunnskaper – men alle nivåer er velkomne. Etter timen kan du henge rundt i utstillingen. Vi stiller med snacks!

Yogatimen foregår i fotoutstillingen til Hilde Honerud. For utstillingen har hun fulgt flyktninger og migranter som driver med idrett gjennom organisasjonen Yoga and Sports for Refugees. Denne organisasjonen organiserer ulike idretter for menneskene som bor i leiren, som yoga, svømming, bryting, muay thai, kung fu, kick-boksing, parkour, bodybuilding og boksing.

Yogainstruktøren Turid Jørgensen Honerud driver sitt eget yogastudio «Yogalåva» hjemme på gården i Drangedal. Hun er musiker i bandet Katzenjammer, og det har blitt praktisert yoga på mang en backstage og hotellrom. Hun har også benyttet anledningen til å praktisere på mange forskjellige yogastudioer på sin vei ute på turné.

 

Om Buskerud Kunstsenter og Bizzy:

Buskerud Kunstsenter er et senter for samtidskunst, og vi viser utstillinger med alt fra maleri og tegning til fotografi og installasjon. I tillegg arrangerer vi kvelder med foredrag, der du kan lære mer om samtidskunst, og kunstnersamtaler, der du kan møte kunstnere og høre hvordan de jobber – og masse annet.
Vil du vite mer? Følg oss på Facebook og Insta!

Bizzy er appen for deg mellom 13-21 i Buskerud, som har lyst til å vite hva slags eventer som finnes: Konserter, litteratur, sport, teater, dans, film, kunst/museum osv. Er du riktig heldig kan det også hende at det er rabatt til et event du vil dra på – eller gratis!

 

Personvern og cookies