Immortal med Stojan Minev i august/ november

Stojan Minev skal vise Immortal.

Se deg selv gjennom en tegning eller et maleri i stort format. Stay immortal!

 

Immortal del 2.
Dato: 19. – 20.11.2016
Klokken: 12.00 – 16.00

Som en forlengelse av prosjektets første del i august skal kunstneren Stojan Minev vise tegninger og malerier på Buskerud Kunstsenter en helg i november. I denne delen vil publikum se mange av skissene han tegnet i august. Utvalgte skisser er malt med olje på lerret og disse vil også stilles ut. I Siloen på den blå plassen utenfor Drammensbiblioteket vil besøkende kunne se et større arbeid av Minev.

Kort om prosjektet: Er mennesket kunst? Er du kunst?
«Portrettene, sammen med de andre motivene i serien er en dokumentar av våre samtidige. Maleriene er tenkt som et dokument – et personlig vitne og bilde av tidens gang, ikke journalistisk men estetisk og symbolsk. Det er ikke et mål i prosjektet å stille spørsmål og gi svar. Målet er simpelthen å avbilde virkeligheten og faktaene oppriktig og ærlig og å sette objektene i fokus, slik de er sett fra kunstnerens synsvinkel og overlate spørsmålene og svarene til seeren».
Om kunstneren og prosjektet: Stojan Minev

 


Immortal del 1. 

Dato: 27. – 28.08.
Klokken: 12.00 – 16.00

I den første delen av prosjektet “Immortal” skal kunstneren Stojan Minev utføre en performance med live portrett tegning, fotografering og samtale. Aktiviteten er åpen for alle og er rettet mot alle aldersgrupper. Alle som vil kan komme og bli tegnet på Buskerud Kunstsenter. Tegningene skal lages i kull eller blyant på papir i små format. Som en del av prosjektfinansieringen skal de også selges.

Foto: Vilde Werner

 

Unknown-1

Prosjektet er støttet fra NBKs Vederlagsfond.

 

 

Personvern og cookies